lördag 16 februari 2008

Melodifestivalen deltävling 2

Jag tycker:
- att ljuskronan i taket (under artistpresentationen) som svetsats ihop under sex månader i SVT:s ateljégång är värd var enda licenskrona - den är skitsnygg!
- att Nour är bra, men produktionen gör ett misstag som filmar ryggar i 10 sekunder
- att Björn Gustafsson har förmågan att med comedy äga en hockeyarena - respekt! Björn hängandes i Henric von Zweigbergk var kvällens garv
- att Kristian Luuk är bra. Äntligen fick han göra sitt gamla "Sen kväll med Luuk"-hyss; att springa mellan studios. Fast på SVT.
- att om nån borde byta jobb så är det Christer Björkman. Låtarna suger. Inte ett dugg förvånad över att Rongedal gick till Globen. Visst simpel discodänga, men en av få låtar jag kommer ihåg av dom sexton som hittills spelats.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu är det ju inte Christer Björkman som väljer vilka låtar som ska med utan det gör en jurry på 20 personer i olika åldrar, sen när dom har valt ut 28 bidrag så försöker han hitta artister till dom låtarna.
Innan Björkman tog över festivalen hade den ca 1 500 000 tittare och var påväg att läggas ner nu har varje deltävling ca 3000 000 tittare så jag tycker nog att han har gjort en grymt jobb, och nej jag vill varken ligga med honom eller känna honom.