måndag 2 november 2009

Hur går det för helghumorn?

Humorslotarna har mer och mer blivit en fråga för helgunderhållning, vilket på sätt och vis är synd. Det blir aldrig riktigt lika bra och "smala" vardagstider som 21:30 på SVT eller 22:25 på TV4 är snarare det som behövs. Våga kanaler. All bra humor är smal i början. Ingen kanal hade sagt nej till ett nytt Killinggäng eller nya Mia & Klara.

Men hur går det då för dom som ska hålla helghumorfanan högt:
- Robins borde vara en stark Kristallenkandidat inför nästa prisutdelning. Han är närvarande/lyssnande i intervjuerna numera och humorn har alltid varit stark. Ett väldigt bra program. Siffermässigt följer programmet sin lead-in ganska väl.
- Parlamentet har gjort en bra säsong innehållsmässigt, men det är en utmaning att få tittare till programmet. Dom trailade hårt för avsnittet med Glans/Batra för några veckorna sedan och fick miljonpublik. Veckans avsnitt sågs av 762' (Josephine Bornebusch gjorde det mycket bra i Tips från coachen för övrigt). Så cast och hjälp från kanalen behövs.
- Sen har vi då nya Cirkus Möller som inledde stark med 1135', men som till andra avsnittet föll till 829'. Där kanske man ska låta det gå några veckor innan man vet mer.

Inga kommentarer: