fredag 13 augusti 2010

Sommarlobbyn + dagen

Det var glada miner från Kulturfestivalproducenter och Lobbyns värdpar efter kvällens föreställning. Skönt. Det handlade om transporterna och som vanligt när hela 12-minutaren är ett set som man normalt inte kör, så missade jag några småskämt och fallerade i timing här och där. Men överlag tycker jag att jag hade en bra och rolig svada om infrastruktur.
En del nyskrivna bitar kommer omedelbart komplettera "reguljära" rutiner. Hade en grej om sittplatsgaranti som gick jättebra.

Speciellt också att uppträda på Sergels torg. Publiken på Lounge by Ricas skratt hördes, applåderna från Lobbypubliken hördes, men deras skratt sköljdes rätt mycket ner av fontän- och trafikljud.

Agneta och Erik var topppen som vanligt och ledde kvällen bra och kollegorna Ann Westin och Tobias Persson skötte sig. Tre ganska rutinerade komiker gjorde sitt jobb under ganska svåra förutsättningar.

Sett till dagen i övrigt har det varit stressigt som attans. Trevligt möte med Kanal 5, visst. Trevligt arbetsmöte med Carl Englén, visst. Men herregud vad mycket det är som jag är efter med. Det löser sig, det gör det alltid, som Timbuktu säger. Berättar mer om allt som är på G sen. Nu tar vi helg på det här.

Inga kommentarer: