fredag 30 maj 2008

Det kan bli bra...

Inför Morgonsoffan säsong 2 är det tydligt att projektledaren vill att jag ska må bra. Det är jag tacksam för. Idag närmade jag mig ett avslut på en redaktionskollega, som var lite otippad, men samtidigt den mest självklara. Stort hjärta, skrivmaskin, erfaren. Hoppas, hoppas. Då kan jag verkligen se fram emot säsong 2.

Hur tycker ni att programmet ska ändras förresten? För förändring blir det. David, Petra + soffa efter det utesluter jag ingenting.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar David, Petra + soffa!! Tycker att ni borde ta med Glans mer och ta in lite mer gäster som tex Soran Ismail, Thomas Järvheden och Pelle Nilsson.

Anonym sa...

lägg till sissela benn i komiker skaran!

Vera sa...

Ja David, Petra + soffa är vekligen 100% rätt, men jag skulle också rekomendera att ni gör vissa inslag till exempel Benjamin lite längre. Dessutom håller jag med Anonym, mera Glans och ta med Soran Ismail!!

Vera sa...

ja, David, Petra + soffa är verkligen 100% rätt, och jag tycket egentligen inte att ni ska ändra så mycket. Skapa kanske lite fler regelbundna karaktärer som Benjamin och Jan. Och jag håller med Anonym...kör mer Glans och ta med Soran Ismail!!!

Liz sa...

Benjamin är ett måste.. O vill gärna att ni tar med Soran Ismael och kanske även Kudjo.. Fram med dom yngre komikerna.. Även om jag vill att både Johan och André är med i fortsättningen..

Anonym sa...

Om något ska bli bättre måste man ta vara på det som är bra och låta det dominera mer. Jag tror programmet som helhet skulle vinna på att Petra Mede tog större plats och fick improvisera mer, som på Street. För det är ju henne folk pratar om (förutom ni vet vem...) när de nämner programmet.

Sketcherna behöver arbetas mer med. Bättre regi(=mer inspelningstid/sketch) och klippa när det är roligt så att känslan inte vattnas ur.

Tror att den här typen av program behöver en mer autentisk känsla för att vara bra. Det kan man göra genom att anv komiker men också riktiga skådisar. Eller dom som faktiskt är både och som Gloria Tapia, Hammarn och Elina du Rietz t ex.

Ska man våga vara smalare nånstans så kan man ju satsa på att vässa nyhetsdelen, för det finns ju inte bra politisk humor på teve annars.

Jag tycker om bred humor när den känner sitt värde.