tisdag 9 september 2008

Kristallnatten

Eftersom jag ofta blir beskylld för att vara lik Resumés chefredaktör Viggo Cavling, vilket mest är en fantastisk komplimang för honom, tänkte jag namedroppa med fetstil på samma sätt som han gör i sin dagbok.

Kristallen igår inleddes med en fördrink i Skatteskrapans Skybar "Och himlen därtill" med David Batra, Patrik Sterner och Mats Grimberg.

Taxi till Globen och kindpussande med TV-folket i den stora baren.

Omgrupperade till en mindre bar och snackade med André Wickström, Jacob Seth-Fransson, Pontus Edgren, Benjamin Thuresson, Soran Ismail, Johan Ohlsson och några till.

Träffade Anna Granath som visade hennes och Petra Medes bok "Mer självkänsla än du kan hantera". Den släpps idag - köp den!

Upp till annexet för TV-sändning som leddes bra av Babben Larsson och Pontus Gårdinger i första halvan och Hasse Aro och Jessica Almenäs i andra halvan.

Träffade Gry Forssell i en reklampaus och sa att jag höll lite på henne.

Träffade Mikael Syrén i en annan reklampaus och sa att jag höll lite på honom.

Fest inne i Globen. Pratade med Råland Ulvselius och Rikard Ulvshammar om manus. Berömde Anders Johansson för att han existerar. Hängde i allmänhet rätt mycket med delar av Grotesco-gänget alltså Micke Lindgren, Henrik Dorsin, Per Andersson, ovan nämnda Ulvshammar och den snyggt dansande regissören Filip Tellander.

Snackade med Özz Nüjen om turnén. Berömde Gustaf Skördeman och Hasse Brontén för färgen på deras kavajer. Skördeman vann i år igen.

Konstaterade tillsammans med Stephen Simmonds att TV-folk dansar lite för lite. Vet inte vad jag sa till Måns Möller, men det var säkert kul. Hälsade på Johan Wester som sa att han tänker på mig när han onanerar. På riktigt sa han det.

Träffade Björn Gustafsson utan dåligt samvete från någons sida. Bara en lång kram mellan vänner. Sen pratade vi stressmagar tillsammans med Fredrik Andersson.

Fick Champagne av storslammande SVT Malmö och snackade med Emma Kronqvist, Dan Zethreaus och Pär Nordahl. Grattade Mia och Klara till det välförtjänta priset.

Sprang in i Hans Abrahamsson och Allan Förberg. Hittade till slut Johan Glans och ännu mera till slut Petra Mede.

Tog en gratiskorv efter lamporna tänts och hoppade in i ännu en taxi. Glans sa att man borde nypa sig i armen. Tänk där har vi varit på TV-fest med alla komiker. Tänk om vi visste det där för länge sen. Han är fan Johan Glans, men det är det som gör honom till världens finaste komiker.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: