torsdag 13 mars 2008

"Or I will send to crackheads....

...who will get medieval on your ass"

Den bästa gäststatisten/skådisen hittills i Morgonsoffan tycker jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, detta med att vara så nära verkligheten är precis och just det jag gillade med Morgonsoffan. Och den där kvinnan var så oerhört bra. Det låter tväräkta, och så plötsligt detta otäcka uttalande om hot, med fast och allvarlig stämma och utan att förändra ansiktsuttrycket.

Ja, Petra Mede är skitbra, rent ut sagt. Hon är lysande, till och med. Tyckte hennes frisyr med seriösa journalistlockar var kul. Och David Batras mysskägg, haha!

Näe, blir fan lite irriterad över kritiken. Tycker ni fick till det riktigt bra. Min humor är att skratta åt de där små detaljerna, som till exempel vinjetten som aldrig slutar upprepa olika epilepsiframkallande snurrmönster. Men samtidigt gillar jag också det konkreta skämtet med vårdnadstvisten med det oväntade slutet, haha.

Minns att det fanns partier jag inte tyckte var så roliga, men faktum är jag inte minns dem idag.

/Marie

d.o sa...

Första avsnittet var verkligen mellan hopp och förtvivlan.
Men jag förlåter ALLT när jag fick se Filip med roboten. Jävlar vad jag skrattade!

Anonym sa...

Johan,
Bra jobbat, det kommer säkert ta ett tag för tittarna att "titta in sig". Ligger lite för nära verkligheten? Det gjorde the Office också.

David sa...

Jag hade lite svårt för moderatdebatten. Den kändes lite seg bara. Annars tycker jag att programmet var hur kul som helst. Klart bäst var Birgitta på Försäkringskassan. Klockren!