onsdagen den 19:e mars 2008

Puh!

Mycket tekniska missöden i dagens Morgonsoffan, men hjältarna som klippte det sista SPRANG med bandet fem i halv nio. Allt berodde på teknikstrul. Då får man vara glad att inte det var en svart ruta när vi skulle börja sända.

Innehållsmässigt kändes programmet lite jämnare än ettan. Men vem är jag att tycka. Vad tyckte ni?

10 kommentarer:

Tinan sa...

Haha, ja vad härligt program det var.
Tyvärr missade jag första avsnittet så det här är det första för mig.
David och Petra spelar den där jobbiga morgnprgramledaren jättebra. Sådär pinsamma och tillgjorda och som ser ut att ha käkat lyckopiller precis innan sändning, och att dom inte har nån aning om personen dom intervjuar. Bara sitter där och tjatar om hur kul det är att ha just den gästen.

Klockrent! Resten var såklart också himla kul men du har ju gjort det så jag behöver inte förklara vad som hände :)

Hoppas det går bra för programmet i fortsättningen också.

Standuplars sa...

F-n missade soffan igår. Men den går ju i repris och är allt lika bra som klippet nedan så tänker jag inte missa den! Lysande!

Anonym sa...

Kanonkul! Fem toasters!

Anonym sa...

Program två var mycket riktigt bättre än första, tycker jag. Gud, så jag garvade åt Glans och sportreportern i pausen av teaterakterna. Så himla kul! :D

Du har rätt om Wickström. Han är otroligt duktig. Överdrev han finlandssvenskans oförmåga att uttala sje-, och tje-ljuden? Det blev i alla fall skitkul.

Den manschauvinistiska Batra med mysskägg, och superseriösa "umm"ande Mede är riktigt bra i sina soffroller.

Glad Påsk

Storasyster S sa...

Jag tyckte att detta avsnitt var bättre än det förra. Kanske för att det, som du nämner, var jämnare. Eller så var det för att jag behövde lite tid på mig att komma in i vad det handlar om.

Helena sa...

Jag hyllade er lite i min blogg, det behöver du inte kisa för att läsa!

Anonym sa...

Morgonsoffan är kanon bra! Gillde båda avsnitten lika mycket faktist.

ola sa...

Jag tycker att det funkar bäst när humorn är karaktärsdriven, som när André gör sin nollställda filmkritiker. Däremot tycker jag att ni ska gå ifrån vitsandet. Förutom när Patrik läser nyheterna, då ska det ju vara vitsar. Till exempel det där skämtet om att Richard Gere är en sagofigur är en grej som hade funkat bättre i nyheterna. Det känns lite krystad när David och Petra ska dra den mitt i allt

Linn sa...

Min mamma sa "Varför måste dom vara så dumma mot honom?" (När Gustavsson satt i soffan). Det tyckte jag var roligast näst efter sketchen om FK.

Annars säger jag bara: nej (alltså på samma sätt som den tuffa killen i Lets dance juryn).

Linn sa...

PS Ola kanske har rätt: man ska nog inte ska vittsa hur som helst i ett skämtprogram...