onsdag 16 juli 2008

Ännu en fantastisk kväll på Glashuset

Igår var det alla talar skånska på Ståupp i Glashuset. Jag värmde lite lätt innan jag lämnade scenen åt Oslipats Marcus Johansson. Marcus körde kompromisslöst (alltså så kallat hårt material) och satte därmed snabbt sin karaktär och fick med sig publiken. Det var kul att se.

Efter honom Kristoffer Appelquist som eventuellt fick det största bifallet i klubbens historia (som består av 13 gånger med gårdagen medräknad) när han spann på vilken ära det var att vara i Gustavsberg, eftersom endast fint folk hade Gustavsberstoaletter medan vanliga människor hade IFÖ. Det var väldigt "här och nu" som man säger. Kristoffer fick "hugg direkt" och var sen "rolig hela vägen". (Allt det här är interna skämt från gårdagen).


Gustavsberg - keramisk excellens

Andra akten upptogs av Johan Glans som glänste. Som vanligt. Det var som alltid fantastiskt bra. Personligen tyckte jag om att få se dom nya delarna från World tour of Skåne som jag inte sett tidigare.

Sedan öl och eftersnack tills dom tände lamporna i restaurangen. Rikard Ulvshammar med fru anslöt. Det var väldigt trevligt.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för de fina orden! Det var en helt otroligt rolig dag på jobbet det där. Den största humorn stod nog du själv för när du ställde mig på en busshållplats och sa "det kommer snart en buss". Det gjorde det inte. Kul! Du fick mig där! Sedan var det ju inte ditt fel att jag glömt mobilen hemma. Jag kom hem när det hade varit ljust ett tag. Ska bli kul att lura ut någon tokrolig hämnd som lirar i samma liga. Kanske bränna ner ditt hus? Hur som helst: Tack som fan! /Kristoffer

Johan S sa...

Ibland undrar man hur långt ansvaret för oss arrangörer ska sträcka sig. Ska jag sätta mig vid förhandlingsbordet mellan Kommunal och bussarbetsgivarna? Och Marcus Johansson trodde uppenbarligen att saneringen i min gäststuga efter hans sjuka experiment med smådjur ingick.