tisdag 25 augusti 2009

El Mundo

Henrik Blomqvist och Anders Sparring har startat en utmärkt ståuppklubb på El Mundo. Det är restaurang Matkulturs bar/bakficka. Jag inledde lite med att berätta om att det var roligt att det fanns stand-up på en krog man kan tänka sig att besöka och sen körde jag lite nytt och massor av gammalt. Var väl som en avslutande komiker ska vara. Rolig.

Alla skötte sig bra (det lilla man hörde, eftersom komikerna inte fick plats i lokalen och fick befinna sig utanför på trottoaren): MC:ande Sparring, Blomqvist, Räsänen, Karin Fagerlund, Ola Söderholm, Skattberg, Ilar, Bonderud och von Strokirch.

Jag hotade Ola med stryk om han sa "Stand-up comedy: håll i hatten nu kör vi" eller liknande mer än en gång. En jätterolig räddningsplanka - en gång. Senast jag såg honom körde han det lite för många gånger. Ola slapp stryk och var som vanligt skitkul. Han är för rolig för räddningsplankor.

Men dom största skratten igår fick Sandra Ilar. Hon hade några fantastiska rutiner.

Och provfilma nu inte henne till nåt jävla TV-program kära kollegor. Se till att ge henne lite bra betalgigg istället. Hon ska bli ståuppkomiker när hon blir stor. Så det så.

Inga kommentarer: