måndag 31 augusti 2009

Trion bakom ALLA skämt

På tiden att någon lyfter fram Manusfamiljen. Underbara killar!Artikeln här.

3 kommentarer:

Johan D. Ouhe sa...

Tyvärr är det som i alla andra familjer; man presterar som bäst under det första året när man är nyförälskad. Efter tio år går det mesta på slentrian... kanske borde "Manusfamiljen" begära skillsmässa eller gå i familjeterapi för att få igång gnistan igen...

Orre sa...

Skönt att den breda massan äntligen får se vilka det är som ligger bakom alla torra vitsar som är med på alla galor som visas på bästa sändningstid, senast nu på Kristallen...

Tycker det är helt otroligt att dom fortfarande får fler uppdrag trots all skit dom gör, finns det inga fler som gör något liknande? Är det därför dom fortfarande får hålla på?
För att dom är roliga och skriver bra skämt är det iallafall inte.

LBO (Sköld) sa...

John Doe och Orre: Det är sagolikt svårt att få en gala rolig. Om du föreslår ett skämt kan du vara säker på att prisutdelaren inte går med på att dra det. Och om du lyckas övertyga någon om att dra ett skämt, så kan du vara säker på att dom inte kan leverera det.

Manusfamiljen skriver väldigt bra. Om dom har ett problem så är det isåfall att dom har FÖR många jobb samtidigt - ibland. Men jag kan garantera att om dom fokuserar på ett uppdrag så gör dom det jävligt bra.

Hade ni själva någon gång genomfört självmordsuppdraget att skriva gala så hade ni nog varit lite mer ödmjuka.