måndag 18 januari 2010

Post Blåsningen

Blåsningen hade 877.000 tittare enligt MMS, vilket är en bra siffra för TV3. Personligen hade jag hoppats på att det skulle slå Hollywoodfruar i kanalens historiska tittartopp. Det var lite synd.

Nu har jag fått lite distans till projektet och kunde sitta och reta mig på detaljer i utförandet av ”gagen” . Den uteblivna rökmaskinen (vi kunde inte stänga av det centraliserade brandlarmet i S:t Erikstornet), dom alldeles för få inklippsbilderna på den rörliga kistan och ”bildtorsket” under avslutningen av Andreas Lundstedt-blåsningen. I samband med projektet var jag nöjd för att det överhuvudtaget funkade. Nu kan jag reta mig, eftersom det är det här man blir bedömd på. Ingen vet hur svårt det är i alla fall.

Folk verkar tycka att programmet var bra och alla verkar ha sin favorit. Dom som ville ha nåt sjukt gillade Christine, dom som vill ha en historia gillade Kajsa och dom som vill ha lite av både och gillade Andreas.

Någon undrade om det här var vad man får? Blir det inte mer? Sådana människor minns dom gamla Blåsningarna med lite väl rosa skimmer. Jag har sett dom i modern tid: SÅ jävla bra var inte dom enda två bra blåsningarna som gjordes under sju säsonger.

Nu dröjer det några program innan jag är inblandad igen. Låter er få veta.

1 kommentar:

Katrin sa...

För mer sjuk inspiration borde du kolla igenom serien Room 401. Helt värt det! Lättsamma, bisarra och sjuka blåsningar. :) Vissa bättre än andra såklart.
http://www.mtv.com/shows/room_401/series.jhtml