onsdag 17 oktober 2007

Händelserik dag

Jobb på Strix och TV3 20 år idag. Programmet börjar ta form. Lunch med Calle Svensson. Vi pratade om att vi aldrig har jobbat med annat än manus och piloter. Det är dags att komma i mål med något någon gång. Vi pratade om varför The Network och Dr. Strangelove är så bra. Vi smidde planer.

Tillbaks till Strix och förberedelser inför ett programledartest. Vi hi-jackade tio minuter före publikinsläppet i ExtraExtra-studion (som hyr in sig på SVT). Vår programledarkandidat skötte sig och komikerna i ExtraExtra-panelen skrattade gott åt klippen vi visade. Jag såg till att testa några olika moment för att se om programmet kan funka. Då slog vi två flugor i en smäll. Det funkade utmärkt.

Tack alla som jobbar med ExtraExtra för att ni löste detta smidigt åt oss! Och tack Dorsin, Batra, Felix och Mårten för att ni dämpade min nervositet kring programmet.

Träffade sedan Linnell på kvällen för att skriva på en reklamgrej. Att skriva skämt om och för kändisar är okej så länge det rör sig om reklam. Man skulle ju aldrig kunna göra ett helt sånt humorprogram. Jo, just det ja....det kan man.
Sedan snackade vi om allt annat. Sen smidde vi planer.

Riktigt mycket att smälta en sån här dag. Och mycket planer...

PS. Calle Svensson och Linnell har båda jobbat med Lunds student-TV/radio. Om man skulle lista alla som gjort det (jag ska göra det nån gång) får man en diger lista över idag yrkesverksamma komiker.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: