måndag 8 mars 2010

Skämta om hundar

El Mundo var kul ikväll. Förädlade gårdagens Big Ben-skämt och min smarta rutin om Hitler gick bättre idag än igår. I övrigt jämt skägg mellan kvällarna. Avslutningen på El Mundo idag kunde dock varit bättre. Sammantaget en stark sexa på Fritte Fritzsons skala.

Vill dock ägna inlägget till att lyfta fram kvällens konferencier Anders Sparring. Han sällar sig nu till den skara ståuppkomiker som framgångsrikt skämtat om hundar. Av någon anledning skrattar jag mycket åt hundskämt. Sveriges tre bästa hundskämtare är Stellan Sundahl (Må han vila i frid), Rebecka Vinterbarn-Elg och nu då Anders Sparring. Grattis. Listan kan säkert bli längre.

2 kommentarer:

Lord sa...

Glömde att säga adjö till dig igår. Allt gick så fort och plötsligt satt jag i en bil med Christoffer. Men du var suverän igår. Glömde att nämna din rutin om vattnet och Afghanistan som ledde till att Ikea skulle också kunna lösa problemet. Det är en konst att kunna kombinera humor med smarthet. men du lyckas klockrent med det. Hela pappret blir fullt med vackar mönster.

LBO (Sköld) sa...

Åh, tack Fredrik Vi vilka ljuva ord.