söndag 7 mars 2010

Upp i sadeln igen

Var lite osäker på materialet när jag gick in genom dörrarna på Big Ben ikväll. Trodde att det eventuellt kunde vara för svårt, men det gick alldeles utmärkt. Blev väldigt glad av Anna (som i Anna & Rune som kanske är Sveriges mesta (och bästa) ståuppklubbsbesökare) som påtalade att jag levererade som fan med helt nytt material. Jag skulle gilla att det fanns fler stammisar som Rune & Anna i den svenska ståuppubliken.

Har en hel del material från ikväll att ta med mig till morgondagen på El Mundo. Skriver nog fem nya minuter tills dess också. Ska haspla ur mig 10-12 där imorgon.

Noterar också att Lobbyn redan påverkar mig som ståuppkomiker. Jag körde ett nytt skämt om försvarspolitik inför Lobbyn 17 mars. Precis som jag körde nya skämt anpassade för RAW, kör jag nu nya skämt anpassade för Lobbyn. Det ska skrivas 40 minuter i vår till den klubben. Det är ett jobb att ta på allvar.

2 kommentarer:

Anders Sparring sa...

Jag håller fullständigt med dig om Rune och Anna. Sveriges bästa ståupp-besökare.

Tack för i kväll. Du var riktigt, riktigt bra (förmodligen vet du det själv, men jag vill så här bara leverera mina intryck från sidan).

LBO (Sköld) sa...

Tack Anders! Och jag väljer att lyfta fram dig. Din hundrutin var kul!