onsdag 18 juli 2007

Stand up på Glashuset kväll nummer 4

Igår var det Lasse Nilsen och Henrik Elmér. Det var en jättebra kväll. À la carten hade fått massavhopp samma dag, men vi skrapade nog ihop knappa hundra i publiken. Stämningen var det inget fel på. Kanske den mest hängivna publiken hittills: om man räknar på formeln publikantal * skrattmängd. Tror det var mycket tack vare Henrik Elmérs enorma publikinblandning i första akten. Han hade folk på scen som bankade takten på hans sko, han hade en kvinna som var en spindel som vävde ett nät medan han strippade ner till leoparddräkt vid sidan av. När en kvinna gick på toaletten bytte han plats på hennes bordskamrater. Det är väldigt kul att se Henrik när han har publiken i sitt grepp.

Lasse Nilsen avslutade kvällen galant. Han går verkligen från klarhet till klarhet i sin stand-up. En dödssynd inträffade under hans akt. Stereon la av mitt under Hello. Just snyggt. Lasse tog det väldigt bra. Han körde en rutin under tiden medan han till slut fick köra hela låten ännu en gång. På typ tredje försöket.

För att prata vinylspråk så var det verkligen dubbel A-sida igår på Glashuset.

Jag tog dit Linn Edlund i början av första akten för en kortis. Hon är en kvinna för framtiden, hoppas jag. Nu är klubben halvvägs. Det känns väldigt skönt...


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: