torsdag 17 september 2009

Comedy Fight Club

Många ståuppfavoriter i premiäruppställningen av Comedy Fight Club och det var också ett bra program. Programmet känns lågbudget, men på ett bra sätt kan man säga. För det gör oss tittare absolut ingenting.

Jag är glad att Jesper Rönndahl vann för jag har plussat honom här på LBO i åratal (men nu får det fan vara nog med det). Alla var ju faktiskt roliga ikväll.

Johan Petersson gör också det bra och bevisar att en TV-publik inte är dum: cut the crap och kör igång, vi tittare kommer nog att hänga med ändå.

5 kommentarer:

Tjiosk Veltski sa...

Jag tycker programmet har en väldigt bra idé, man får verkligen se riktig improvisation. En slags motvikt till många "panelprogram" vi har sett senaste åren.
Tyvärr var tiden för kort, hade gärna sett en halvtimme till.

Anonym sa...

Tvärtom! Riktig improvisation är inte särskilt TV-mässig. Därför var det skönt att det inte förekom någon riktig improvisation (för det gjorde det inte) utan bara tajta genomtänkta prylar. 20-sekundersmomentet gjorde det ju spännande nog att titta på i alla fall. Blev riktigt stressad några gånger där. Genialt tycker jag...

Tjiosk Veltski sa...

Betyder det att jag blev lurad av TV3? Är inte allt på TV på riktigt? Känner mig kränkt och vill vända mig någonstans.

Fritte Fritzson sa...

Vad som stör mig lite är att Jesper Rönndahl introduceras som nykomling medan t.ex. Kodjo Akolor är proffs. Inte så att jag inte tycker Kodjo förtjänar proffstiteln, absolut inte. Men det känns lite som ett utslag av den dummaste stockholmska produktionsbolagsmentaliteten: "Vi behover ett friescht naamn, kanske nån från Skåne". Sen att Jesper började sända radio med Hej Domstol innan Kodjo Akolor blev könsmogen är det ingen som bryr sig om. Men i och för sig, desto bättre slagläge för Jesper!

LBO (Sköld) sa...

Jesper är roligare än dom flesta som är med i programmet överhuvudtaget. Så visst. Men det mesta som produceras av humor-TV blir alltid i någons ögon godtycke och sett med Stockholmsögon. Bästa sättet att motverka det är att flytta hit :-)

Ett urval av komiker blir ju just alltid ett urval av komiker. Skulle vilja se den som lyckas göra ett urval som gör alla nöjda.