fredag 4 december 2009

Julfest Zodiak

Det var mycket trevligt. Tydligen var det stekartema, vilket hade gått mig helt förbi. Vissa människor såg ut att trivas lite för bra i utstyrseln. Greven Peder Fogstrand var där som rekvisita. Messiah Hallberg var där för otacksam stand-up. Det går alltid historier om folk som får uppdraget att uppträda för TV-folk. Messiah kommer det inte gå historier om. Han var rolig. Men det var inte fokus heller om man säger så.

Såg en hel del människor för första gången i backslick och rosa lammullströja. Det är min bild av dom människorna. Jag kommer inte tycka dom är bra när dom kommer in i Magasin 1. Hoppas jag inte känner igen dom då.

Det blev väldigt hög musik därinne på Laroy (jag vet jag är gammal). Jag var nykter, eftersom jag var bilåkandes. Då fanns det två alternativ: dansgolvet eller att hänga med rökarna utomhus där det faktiskt gick att prata. Och min fråga är: vem är det som är aporna i burar nuförtiden?

DJ:n spelade dålig musik, men man accepterar ganska mycket när man gillar att dansa som jag gör. Jag gick vid midnatt vilket var en bragd som nykter, men det var en kul kväll helt enkelt.

Inga kommentarer: