måndag 7 december 2009

TV-debut som ståuppkomiker

Ikväll klockan 21:55 på Kanal 5 är det TV-debut för mig som ståuppare i RAW Comedy Club. Det blir 4 minuter av min stand-up. Det spelades in i december 2008 och man kan milt sagt säga att jag har ångest över hur det kommer att te sig på TV.
Ett år gamla skämt. Varav jag är ganska trött på det mesta. Det jag märkt från den kvällen, i andra RAW-avsnitt inspelade samma kväll, är att det var grym stämning. Så jag hoppas jag ser bra ut i rutan.

Har blivit kallad "stjärnskott" i teasern och "doldis" på sajten. Jag kan leva med bägge.

Min egentliga TV-debut skedde i och med mina och Rålles fotbollssketcher i Avspark 2006. Sen har jag varit med i massor av sketcher i Robins och Morgonsoffan, men där har jag inte varit humoristiskt bärande i mer än kanske 5-10 stycken. Så det är ikväll jag räknar som min riktiga TV-debut.

7 kommentarer:

Burberry Fields Forever sa...

Grattis!

Fredrik sa...

Lycka till! Hade jag haft femman så hade jag tittat.
En dag hoppas jag också vara humoristiskt bärande i en sketch.
/Fredrik Andersson

Burberry Fields Forever sa...

Fredrik du vet väl om att dala demokraten älskar dig!

Manda Ersgård sa...

Hurra! Vad spännande! Kan man se det på nåt så där modernt som på PLAY??? Manda

Agneta Wallin sa...

Åh, du oxå?? Tydligen ska jag också vara med i kväll sa alla föräldrarna i dotterns skola. Vill inte. Jag stoppar huvudet i sanden och tittar på public service. Ett år gammalt känns inte bra. Låt mig vet hur det var.

LBO (Sköld) sa...

Manda: LA-girl! Jag kollar länk. Det var gammalt, förkylt och energilöst. Okej skämt.

Agneta: Du var bra. Vi delade ju på första akten, så det hade ju varit tragiskt om man inte kunde klippa fyra bra minuter av det. Dom hade med Bredäng, han du hälsade på som du inte legat med, fiskdamm och drog barn samt konstiga namn. Kanske något mer.

Jakob Fritzell sa...

Det var väl en bra debut. Grattis!
Hoppas på mer framöver.

Coys!