lördag 26 december 2009

Roast på Berns - offer + förhoppningar

Som branschperson får man höra en del skvaller. När man dessutom är en bloggande branschperson får man alltid göra en avvägning om saker är hemliga eller om man får skriva om dom. Eller så surfar man bara in på ticnet.se och hittar all info där.

Dom offer som är bokade hittills visar tydligt att det blir en del komiker som roastar komiker. Jag tycker personligen dom programmen har funkat jättebra, men jag har hört lite gnäll om att det blir för internt från "vanligt folk".

9 feb 18.30 - Johan Glans
9 feb 21.00 - Henrik Dorsin

10 feb 18.30 - Annika Lantz
10 feb 21.00 - står ej på ticnet om offer

15 feb 18.30 - Claes Malmberg
15 feb 21.00 - Babben Larsson

16 feb 18.30 - Johan Rheborg
16 feb 21.00 - står ej på ticnet om offer

Intressant att notera att Claes Malmberg, som hade en del att säga om roastkonceptet till media efter Grillad, nu ställer upp som offer. Järvheden i panelen utan ett SVT-programledarok skulle nog haft en del att säga där...

Sen tycker hela branschen att dom är bästis med Johan Glans och jag vet att David Batra är den som jobbat mest med honom, men jag skulle så gärna vilja se Kalle Lind i Glans-roasten. Han har känt honom längst. Han bevisade inte minst på sin egen boksläppsroast att han är begåvad i ett sånt här sammanhang OCH sist men inte minst: det blir bäst när folk har en riktig historia tillsammans. Rheborgs upplockande av Sveriges Rikes Lag under Gustafsson-roasten är ett av dom bästa ögonblicken under säsong 1 av Roast på Berns. Om Kanal 5 går med på Messiah Hallberg (kul att han är med den 15:e!) så ska dom väl kunna köpa Kalle Lind. Jag tror inte Brommamamma gör det dock.

Hoppas också dom roterar panel mer, men det är redan sagt så vad jag vet. Blir segt i åtta program annars.

3 kommentarer:

Burberry Fields Forever sa...

Som jag hört det får roastoffrena föreslå 1-2 komiker/vänner/kolleger som de vill ha med i panelen. Så då kan det ju väl vara så att Glans ber kalle lind?

Brommamamma sa...

God Jul.

Korrekta åsikter. Jag vill också tala om att det är sista gången vi gör det här för INGEN i Sverige vågar blir roastad.
Cudos till dom komiker som ställer upp för vi har ringt alla.

Uggla, Ph, Gessle, Lundell, Persbrandt, Anna Anka, Carolina Gynning, Marcus Birro, Leif Pagrotsky, Idol Erik, Thåström, Frisör Bobby, Marie Serneholt, Yngwie Malmsteen och säkert 100 till.

Är övertygad att det här kommer att bli fantastiskt men jag kan skvallra att svenska kändisar vill vara med i TV om det är "trevlig och inte så elakt".

Med hopp om fortsatt trevlig julhelg..

// Schyffert

LBO (Sköld) sa...

BBF: vi får se helt enkelt, men jag hoppas.

Schyffert: med tanke på hur mycket tjat det är om casting från TV-håll så fattar jag att ni har ringt alla. Ser väldigt mycket fram emot säsong 2. Tror också det blir fantastiskt.
(Som castingparentes blir det intressant att se hur "trevligt" Medes program kommer att uppfattas från kändis-Sverige...)