måndag 20 september 2010

Baksmällan

Det här valresultatet sög ju verkligen. Nu kommer man att knarka medier närmaste dygnen. Hoppas MP kan visa samma vindflöjelegenskaper som i valet 2002. SD måste hållas utanför.

Nu är dom i riksdagen och nu måste DU som sitter på nåt lagerarbete i Bjuv eller på ett sjukhus i Norrlands inland eller var du än befinner dig ta fajten i fikarummet mot dom som visar stöd för dom främlingsfientliga värderingar som SD står för.

Det kommer inte vara några stjärnor dom där 20 personerna (om dom ens får ihop några utan alltför digert brottsregister) Sverigedemokraterna sätter i riksdagen. Man hoppas på ett Ny Demokratiscenario att dom får göra bort sig i fyra år och sen åker ur. SD är ett parti helt utan program i dom frågor som är viktiga för dom allra flesta svenskar. Dom har ingen ekonomisk politik, ingen utrikespolitik, ingen arbetsmarknadspolitik och dom är ytterst kvinnofientliga.
Tyvärr är det risk att vi får vänja oss vid dom. Men det är ändå 94,3% av svenskarna som INTE vill att dom ska vara i riksdagen.

Jag var så jävla arg på scenen igår. Det var jäkligt kul med stand-up igen. Nu är jag väldigt sugen. För nu finns det saker att prata om. Låter dock pausen vara september ut som jag sagt (med undantaget för igår då), men sen jävlar ska det pratas politik på svenska ståuppscener.

För övrigt var det fantastisk kvalitet på Lobbyns valvaka igår! Alla var skitroliga. Erik Hultkvist kanske allra bäst. Betnér avslutade en väldigt lång kväll med 20 minuter som bara han kan göra. Väldigt bra. Lobbyn gör skillnad för svensk humor.

Kulturhuset filmade föreställningen, så det är möjligt att jag lägger upp det här sen.

Inga kommentarer: