onsdag 5 september 2007

Özz vs. Schulman 12 - 0

Satt på bussen och zappade mellan Stockholms mediokra morgonprogram på mobilradion. Dyker in i Äntligen Morgon med Adam & Gry och Alex Schulman presenterar nån lista.

Föga förvånande toppade Özz Nûjen den som "Sveriges sämsta komiker". Alex skulle exemplifiera Özz sopighet genom att dra skämt från nujen.nu. Givetvis fnissade Adam vilket gjorde det hela lite knasigt. Det var verkligen inga starka skämt, men det är väl sällan Alex får stå till svars för sina sämsta blogginlägg. Ujujuj.

Reklamavbrott.

Adam säger: Välkommen tillbaka Özz Nûjen (jag förstår att han varit där tidigare och pratat om Mistero Buffo, vilket Alex också hånade).

Nu stegar han alltså tillbaks in i studion. Den annars så vältalige Schulman börjar stamma och får tunghäfta. En Özz på adrenalin är ingen lätt motståndare och Özz gör slarvsylta av honom. Schulman försöker, men kommer ingenstans. Han trampar vatten. Adam tar upp Schulmans bok som bygger på en brevväxling med Carolina Gynning. Det blir dödsstöten. Özz sätter upp Mistero Buffo för egna pengar och Alex Schulman ger ut en bok med brev till Carolina Gynning. Vem är det som är ärketönten egentligen?

Måste också ge Adam att han lyckades programleda oss igenom det här mötet.

Jag läser Alex blogg och tycker att han stundvis är riktigt underhållande. Özz är min vän och kollega. Jag har inga problem med nån av dom, men det råder inga som helst tvivel om vem som avgick med segern imorse. Kanske kommer intervjun att läggas upp här så får ni döma själva.

Vinnarna skriver historien. Schulman var ingen vinnare, men kan lätt göra sig till en i kraft av sin enorma trafik. Ska bli intressant att se hur Schulman kommenterar sitt debacle på "Att vara Alex Schulman". Om han nu gör det....

PS. Ska dock sägas på tal om radions morgonprogram: Martina Thun och Olle Garp har lyft Morgonpasset, det var länge sen det kändes så bra. DS.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är skönt när man hör sådant man hörde denna dag, särskilt med tanke på Alex' överhypade närvaro i media just nu :)