måndag 26 oktober 2009

Mer info om Roast på Berns

Det kommer att spelas in 9, 10, 15 och 16 februari.

Inför biljettköp på ticnet får man info om att följande människor sitter i panelen:
Henrik Schyffert, David Batra, Peter Wahlbeck, Felix Herngren, Petra Mede, Robin Paulsson, Måns Möller, Nour El Refai, Soran Ismail, André Wickström, Fredrik Andersson, Håkan Jäder och Martin Soneby.

Ser mycket jävla bra ut, tycker jag!

Vilka vill ni se mest av i programmet? Se till att kommentera nu!
Jag vill se mycket av Schyffert, Soneby, Nour, André och Petra.
Robin är duktig på roast, det visade han i Grillad men jag tror inte att han gör mer än ett program. Han hade gärna fått sitta i fasta panelen för mig annars.

8 kommentarer:

Mats Andersson sa...

Det ska bli jäkligt intressant att se Håkan Jäder i det här formatet.

standuplars sa...

Använd de som är smartast! Som kan roasta utan att ta till enkla skämt om kuk och fitta!
Använd Fredrik och André, klart smartast hittills! Sen tror jag också den snälle Håkan kan göra riktig vass roast på rätt sätt. Soran tror jag också på. Men ta inte in Nour, känner henne kanske för lite men har fått för mig att det mesta hon snackar om är snusk! Petra... hmmm...
Someby är också klockren! Smart snubbe!

Burberry Fields Forever sa...

Jag tror att Johan Glans också kommer vara med!

lisa sa...

jag vill se mest av schyffert, batra, soran, fredrik andersson och soneby. andersson är ju helt briljant! och soneby visade i programmet att han är riktigt vass också. helst skulle jag vilja se mer av appelquist men han verkar inte vara aktuell.. men det ska bli roligt att kolla ändå! kul om schyffert är med i programmet mer än att bara ligga bakom det.

LBO (Sköld) sa...

Mats: jag är stort fan av Håkan. Håller med. Det ska bli spännande.
Lars: Nour kan leverera med rätt stöd från redaktionen. Hoppas också att Petra använder sig lite mer av dom nästa säsong. Hon har varit svagare än hon borde.
BFF: Hoppas på Glans! Given i alla sammanhang!
Lisa: Soran och Batra är helt givna i ett sånt här program, men kanske 2-4 ggr. Inte 7-8.

Lord sa...

Inte Petra tack. Hon har inte förstått vad det hela går ut på, både när det gäller stand up och roast. Nour är ett spännande kort, kan bli något. men skriver redaktionens hennes skämt så kan jag inte riktigt tycka att hon är på "riktigt". Tycker nämligen att om man uppträder som komiker inom stand up världen, så skriver man sitt material själv. Det är det som är själva kärnan i stand up: du levererar saker på ett roligt sätt som har med ditt innersta och personlighet att göra.

LBO (Sköld) sa...

Lord min vän: håller inte med. Ok, på stand-up-scenen där det borde finnas en stolthet att framföra sitt egna material.

Men för TV-världen håller jag inte alls med: Sissela Kyles roast var exempelvis verkligen välskriven, helt och hållet av någon annan. Hon sa: "precis såhär tycker jag om Robert". Det är ju perfekt.
Så är det i alla TV-program. Ingen komiker skriver 100% själv, oavsett vad dom säger. Den som skrivit 100% själv av komikerna på Roast på Berns kan gärna kommentera om jag har fel, men det har jag inte.
Att manus skrivs till humor-TV-program gör dom bara bättre. Det finns inget fel i det.

Lord sa...

Visste att du inte skulle hålla med mig Johan. men så har jag Talibantänk inom området: bara de rättstrogna är goda nog för mig ;)

Soneby, Fredrik Andersson, Robin Paulsson vill jag se mycket av.
Slänger in en joker i leken som skulle bli intressant men som ej finns med på listan. Sandra Ilar skulle vara lysande i roast forumet.