fredag 16 oktober 2009

Nyhetsankorna läggs ner

Jag tycker illa om Lennart Ekdahl. Vi har aldrig träffats, vi har inga kompisars kompisar och ingen relation överhuvudtaget. Jag baserar det bara på hans otrevliga intryck i rutan. Hans självgodhet är lika total som hans inkompetens.

Enligt LBO:s manifest ska jag kunna säga det till honom personligen. Det skulle jag inte ha några problem med. Jag har även svårt för Malou von Sivers och Peppe Eng. Lena Smedsaas har jag dock inga som helst problem med. Hon är till och med bra.

Jag konstaterar nu glatt att Nyhetsankorna läggs ner. Jane Magnussons recension blev för mycket.

Lennart Ekdahl tycker att den är en "vettlös spya" och "präglas av illvilja och skadeglädje". Jag tror inte Jane är det minsta skadeglad (det är däremot jag), men som recensent måste hon få lov att säga sanningen. Samma sak som man förväntar sig att en journalist ska göra. Eller hur?

Läs Expressens artikel i ämnet här.

4 kommentarer:

Lord sa...

Läste Jane magnussons recension förra helgen. En riktig pärla. Blev dock sugen att gå och se föreställningen pågrund av dess kalkonvarning.

LBO (Sköld) sa...

Enligt kollegor som har sett föreställningen är det så dåligt att det inte ens går att skratta åt hur dåligt det är. Det är långt förbi så dåligt. Tydligen.

Det här är bara information som jag gärna vidareförmedlar.

Burberry Fields Forever sa...

Råkade se tv4s morgonprogram. Där de intervjuade Peppe Eng. De försökte nog rädda fiaskot. Men det är väl klart att en kanal skall hjälpa kanalens ansikten. Men lite kul på nåt sätt också att de inte kan medge att det är bajs utan försvara skit in i det sista.

standuplars sa...

Underbart att se hur hur journalister reagerar när de drabbas av det de utsätter artister för ständigt ;-)))