fredag 30 oktober 2009

Nyligen på FLOPP och bra dag

Det var kul på FLOPP på Vickan. Anna och Rune gav en ett kungligt mottagande. Det tar en sekund så har du en plats att sitta och förbereda dig samt en dricka i handen. Dom beter sig som den bästa New York-bartender. Stort plus.

Fredrik Andersson var konferencier och det borgade för en rolig kväll. Alla var roliga även om den betalande publiken (återigen ett stort plus) kanske var 50 stycken eller så. Eller var dom 80? Ingen aning. Responsen blev därefter. Man vet när ett skämt funkade, men man surfade alrig riktigt.

Jag provade väldigt mycket nytt inledningsvis, men fegade ur på 3-4 minuter av dom 10nyskrivna. Ville avsluta snyggt. Alla nya skämt funkade dock och med lite finslipning kommer det här bli toppen.

Trött som ett as nu när jag sitter på bussen hem. Det har varit en strålande dag. Två av mina bästa vänner gifter sig med varandra och dom frågade om jag ville vara toastmaster på deras bröllop. Det skedde över en utsökt lunch på Sturehof idag. Ingen ära kan vara större. Jag ska förbereda mig noga.

En annan bra sak med dagen var att jag och Fredrik Andersson fick vår första skrivstund ihop. Det blir mer av det.

3 kommentarer:

Suzan sa...

Buss? Jag trodde kändisar åkte taxi? =)

Ströbaek sa...

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/johan-cronemans-tv-kronika-1.985489

LBO (Sköld) sa...

Suzan: jag hade bilen på infartsparkering och taxi åker jag bara när jag är full.

Ströbaek: såg artikeln. Man kan ju hålla med Croneman en del va?