onsdag 25 mars 2009

Ny serie del 1: Vad är hans/hennes grej?

Nu kommer en ny serie här på LBO. Jag har själv funderat på vad som är min grej. Frågan ställs berättigat av kreatörer kring mig nu i vår. Det satte igång det här.

Först ut är min vän och kollega Christopher Linnell. Han föräras seriestarten eftersom han är en person som får mig på gott humör rent generellt och vem är egentligen bättre på att veta vad grejen är än en före detta direktör från reklambranschen? Here we go!

--
Första bilden kommer från komikazes barndom. Se som han söker. Det strålar av osäkerhet. Vad är det som är fel?Andra bilden. Nu börjar det hända saker. Christopher har precis startat ROA produktion med ett antal komikerkollegor. Han har börjat hitta det, men man kan ändå inte titta på den här bilden utan att tänka: "vad håller karl'n på med?!"Tredje bilden. Roa Produktions fantastiskt trevliga inflyttningsfest. Christopher pratar om ditt och datt. Se, det börjar stråla av självsäkerhet.Fjärde bilden. Under ett gigg på Ego. Han publiksnackar, han är här och nu och han är så där charmig som bara Christopher kan vara. Det man med största säkerhet kan säga är att han verkligen har hittat sin grej! Och vad ÄR hans grej?SJALEN. Det sitter i sjalen. Christopher Linnell, det är han i sjalen.

--

Jag förstår att ni ser fram emot nästa del i denna kittlande serie (Och ni kan önska komikernamn i kommentarsfältet. Själv har jag några till på lager).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Magnus Betner

Robert sa...

Haha! Underbart! :D