tisdag 26 maj 2009

Hold your horses

Shit. Från att sitta på bänken bredvid sandlådan med fjärde koppen kaffe och vara väldigt pappaledig, så vaknade den riktiga världen till på allvar.

Imorgon vid lunch tror jag att jag måste lämna besked på ett par jobb. Ett av jobben har jag fått 1-2 dagars betänketid på och morgondagens möte gäller ett jobb som jag inte vet någonting om, annat än att jag är där på rekommendation. Det är i varje fall trevligt. Plötsligt måste jag, mitt i all denna ledighet, försöka komma ihåg vad det är jag har lovat mig själv inför 2009. Får försöka fundera över det. Rätt snabbt.

För övrigt har jag nu identifierat* 8-10 humorprogram för sändning under hösten '09 och våren '10. Som den arbetslöse frilansare jag är ser jag fram emot att jobba med åtminstone några av dem! Eventuellt bestäms något av dem redan imorgon.

* hört om, fått berättat för mig, läst på nätet osv.

För övrigt skulle vi på möte med en finansiär för långfilmen idag. Blev inställt p.g.a. sjukdom. Processen kring att finansiera långfilm är ungefär lika intressant som den spanska filmen Solas på Zitas hårda biostolar: långtråkighet och lidande i oskön kombination.

1 kommentar:

Anders Sparring sa...

måste du blogga om eventuella jobb i höst? Jag blir ju svinstressad ju.

mvh
En som är rätt säker på att det inte kommer att produceras ett enda manusbundet barnprogram till under överskådlig framtid om ens någonsin igen.