torsdag 23 augusti 2007

Robins Kristallennominerat

Jaha, då ska man gå på Kristallengalan. Robins säsong 2 är nominerat i kategorin underhållning. Hyfsat motstånd eller vad sägs om: Bonde söker fru, Idol, Let´s dance och Melodifestivalen. Alla program med klart över miljonpublik. Tror SVT inte fick plats med oss i humorkategorin helt enkelt. Den är ovanligt bra i år. Alla program kan vinna. Är det "Sveriges skönaste människor säsongen" av 100 höjdare kan den vinna. Det är den bästa. Fjolårets Kristallen visade ju också den utbredda Filip & Fredrik-kärleken. Hey Baberiba gjorde en stark sistasäsong, Mäklarna var den bästa dramakomedin på evigheter, Hipphipp var kul, men förväntningarna var nog högre på den duon. Kvarteret Skatans jul- och roadmovieavsnitt är ju roligare än det mesta, men serien som helhet räcker inte för att vinna.

Jag hoppas såklart både på Skatan och Robins. Då har man haft ett finger med i det ena priset och två feta grabbnävar i det andra.

Robins enda chans är att det är egenutvecklat (även om vi plagierar amerikanska talkshows). Idol och Let´s dance tror jag kommer att falla på att dom är byggda av internationella format. Bonde söker fru var startskottet på feelgood-reality-vågen (vilket ord!) och Melodifestivalen är det största programmet i TV. Tror det står mellan dessa två. (Är Bonde söker fru svenskt? Kom på att jag inte vet det egentligen.)

Här är alla nomineringar.

Vi ses den 18:e i annexet!


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: