fredag 3 augusti 2007

Sverigedemokraterna vill starta förskolor

Mycket intressant. Dom tycker att det ska vara slut på flummet och förskolor i svenskhetens namn ska startas.

Man kan förvänta sig följande tror jag:
Den kommunala förskolans tre blöjbyten ersätts med noll. Alla barnen har ju bruna byxor.
Sångstundens repertoar begränas till nazidängen Die fahne hoch (jag kan inte stava på tyska, förlåt).
Dom flummiga dagisfröknarna ersätts av folk ur dom egna leden. Det vill säga ensamma män på landsbygden som tyckte det var bättre förr och som förbluffande ofta har kriminell bakgrund. Det känns ju mycket bättre.


Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nationaldemokraterna var det väl ändå? Rätt konstigt annars att SD själva är emot "helsvenska förskolor" (http://sdblogg.se/archives/inrikes/746). Men det är klart, i "kampen" är väl den systematiserade lögnen bara ett av de nödvändiga vapnen. Och det är väl inte någon större skillnad på Socialdemokraterna och KPML(r) heller?

Johan S sa...

För det första:
SD:s partistyrelse ville att alla invandrare som kom till Sverige efter 1970 skulle tvångsutvisas, utan prövning. Det var SD:s hållning för mindre än tio år sen. Då satt en viss Jimmie Åkesson i partistyrelsen. Så jäkla stor skillnad är det inte mellan ND och SD. Betydligt mindre skillnad än vad det är mellan S och KPML(r) iallafall.

Retoriken har dock blivit lite vackrare med åren. Tyvärr går sådana som du på det, Allan.

För det andra är detta inte en politisk blogg. Det är en underhållande blogg, men man blir glad om man skapar lite engagemang ibland.